Vanhaezebrouck teleurgesteld in bestuur Kortrijk

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Vanhaezebrouck teleurgesteld in bestuur Kortrijk
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck, de coach van KV Kortrijk, is teleurgesteld in het bestuur van zijn club. Hij beweert dat ze wel op de hoogte waren van zijn gesprek met RC Genk. "Ik heb ze op de hoogte gebracht en eigenlijk moest dat zelfs niet. Ik ben geen speler."

Er is een regel dat clubs enkel spelers mogen benaderen als ze daarvoor de toestemming krijgen van de club waar die speler nog onder contract staat. Voor trainers is die regel niet van toepassing.

Hein Vanhaezebrouck (foto boven) beweert bij hoog en bij laag dat hij de club wel op de hoogte heeft gebracht van het feit dat hij gesprekken voert met RC Genk. "Ze proberen me nu in een slecht daglicht te zetten terwijl ik alleen maar eens wilde praten. Zo heb ik dat ook gezegd aan het bestuur van Kortrijk. Er is geen sprake van dat ik nu zou vertrekken, ook niet als Manchester United kwam", aldus de West-Vlaming in de kranten.

Vanhaezebrouck zegt verder dat KVK-voorzitter Jozef Allijns geen problemen had met dat gesprek, maar dat anderen binnen de club dat blijkbaar wel hebben. "Ik heb hier al drie jaar gewerkt en de club terug op de kaart gezet. Dit stelt me diep teleur", aldus Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties