Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 1 reacties
Antwerpse eerste provinciale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oosterzonen komt week na week dichter bij de titel in de eerste provinciale. Het heeft nog steeds vijf punten meer dan dichtste achtervolger Zwarte Leeuw terwijl er nog maar vier matchen te gaan zijn.

Nog drie maal winnen

Als Oosterzonen nog drie maal wint, is het kampioen. Afgelopen weekend won de leider op bezoek bij Vlimmeren. Dichtste achtervolger Zwarte Leeuw geeft zich echter nog niet gewonnen en had thuis geen problemen met staartploeg Ternesse.

In de strijd om de derde plaats stond er zaterdag al een rechtstreeks duel op het menu. Wijnegem en Houtvenne hielden elkaar in evenwicht. Katelijne en De Kempen profiteerden van dat puntenverlies. De Kempen won bij Herentals terwijl Katelijne de punten thuishield tegen Arendonk. De Kempen is nu de nieuwe nummer drie.

Wuustwezel niet te stuiten

Onderaan kon rode lantaarn Kontich een puntje pakken tegen 's Gravenwezel, maar de kansen op het behoud zijn uiteraard nihil. Voor Wuustwezel liggen de zaken anders. Afgelopen weekend won dat team opnieuw. Deze keer bracht het de zespuntenmatch tegen Branddonk tot een goed einde (3-4). De problemen voor Branddonk worden met de week groter terwijl de redding nabij is voor Wuustwezel.

Ook voor Edegem blijven de problemen groot. Het pakte wel een punt tegen Nieuwmoer, maar het blijft voorlaatste.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties