Keert romanticus Schuster terug naar oude liefde?

Jeroen Pyl
| 2 reacties
Keert romanticus Schuster terug naar oude liefde?
Foto: © SC

Als we Getafe-voorzitter Angel Torres mogen geloven, zit Bernd Schuster binnenkort weer op de bank bij de Spaanse laagvlieger. Dat maakte Torres bekend aan de Spaanse sportkrant Marca.

De Madrilenen draaien een uiterst ontgoochelend seizoen. Enkel Espanyol, Numancia en Osasuna doen het nog iets slechter, waardoor degradatie tot de mogelijkheden behoort. Indien de manschappen van Víctor Muñoz zich toch kunnen handhaven in de Primera División, behoort een terugkeer van Schuster (foto) tot de mogelijkheden.

“Bernd is een romanticus, geen geldwolf. Hij heeft een speciaal gevoel bij Getafe en indien wij een interessant project kunnen bieden aan hem, denk ik dat hij terugkeert. Van mij mag hij op elk moment terugkomen”, laat Angel Torres weinig aan de verbeelding over.

Schuster werd dit seizoen bij Real Madrid de laan uitgestuurd. De Duitser veroverde wel de landstitel, maar sensatievoetbal was bij wijlen ver te zoeken in het Bernabeu. Daarvoor had hij Getafe onder zijn hoede. Door twee keer negende te eindigen en de finale van de Copa del Rey te bereiken, leverde Schuster uitstekend werk voor de stadsgenoot van de Koninklijke. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties