Gomes beklaagt de situatie bij Tottenham Hotspur

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Gomes beklaagt de situatie bij Tottenham Hotspur
Foto: © SC

Heurelho Gomes, de Braziliaanse doelman van Tottenham Hotspur, beklaagt zijn overstap naar Londen. "Als ik had geweten wat er mij dit seizoen zou overkomen, dan had ik nooit PSV Eindhoven verlaten", zegt de sluitpost in het Braziliaanse blad Sport.

Het verhaal van Heurelho Gomes bij Tottenham Hotspur is allermins een succes te noemen. Hij kende een slechte competitiestart, werd uitgelachen in de Engelse media en verzeilde ondertussen op de bank. Bovendien vechten The Spurs verrassend tegen de degradatie.

"We weten dat wij eigenlijk aan voetbal in de Champions League zouden moeten denken. In plaats daarvan moeten we ons bezighouden met de degradatiestrijd. De meeste spelers hier balen ervan", aldus Gomes die naar eigen zeggen niet voor het geld, maar om prijzen te winnen naar White Hart Lane was gekomen. "Ik wil met deze ploeg de Champions League in en ik vind ook dat het daar tijd voor is. Tottenham is een club met een grote traditie en hoort thuis in zo'n prestigieuze competitie", aldus de Braziliaan.

Ondanks het feit dat hij momenteel Carlo Cudicini voor zich moet dulden in doel, al is die nu geblesseerd, lijkt hij toch zijn draai stilaan te vinden in de Engelse hoofdstad. "In de eerste helft van het seizoen had ik last van mijn heup en kon ik eigenlijk niet in doel staan. Iedere keer dat ik op mijn rechterzijde viel, had ik last. Zoiets is natuurlijk niet bevorderlijk voor het vertrouwen. Nu gaat het beter. Ik ben van Londen gaan houden en wil hier voorlopig niet weg", besluit Gomes.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties