Ceulemans: "Komende wedstrijden beslissend"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Ceulemans: "Komende wedstrijden beslissend"
Foto: © SC

Westerlo won vandaag met 3-1 van Dender. Trainer Jan Ceulemans was achteraf dan ook een tevreden man. “We speelden bij momenten erg goed voetbal.”

“We kenden een goed begin. Als er dan een bal binnengaat, weet je dat zij het spel moeten maken en dat er meer ruimte zal komen. Dat is ook gebeurd. Alleen hebben we daar niet genoeg van geprofiteerd”, aldus Ceulemans.
 
“Op het einde van de eerste helft zijn we slordiger gaan voetballen. Met de tegengoal tot gevolg. Gelukkig startten we opnieuw erg goed in de tweede helft.”
 
“Al bij al ben ik tevreden. We speelden bij momenten erg goed voetbal. Enkel moeten we uitkijken dat we ook te allen tijde geconcentreerd kunnen blijven achterin.”
 
Westerlo springt voorlopig over Gent naar de vijfde plaats. Toch houdt Ceulemans de voeten op de grond. “De komende wedstrijden tegen Genk en Gent zijn beslissend. In die zin dat ze zullen duidelijk maken of we naar boven mogen kijken of we een middenmoter blijven”, aldus de Westerlo-trainer.
 
Gevraagd naar een reactie over matchwinnaar Alfonso Ruiz antwoordde Ceulemans op zijn eigen kenmerkende manier: “Het is ne speciale hé.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties