Cavens: "Al heel seizoen beste voetbal gebracht"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Cavens: "Al heel seizoen beste voetbal gebracht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse speelt vanavond op Sint-Truiden zijn laatste kans uit om de rechtstreekse promotie naar eerste klasse af te dwingen. Aanvaller Jurgen Cavens is zich meer dan bewust van het belang van deze wedstrijd.

“Dit is voor Lierse de wedstrijd van het jaar”, zegt Cavens. “Ze is bepalend voor de rest van het seizoen. Als we winnen komen we terug tot op drie punten en verhogen we de druk op Sint-Truiden. Het geloof in een goede afloop is aanwezig bij de spelers.”
 
De Pallieters gingen zaterdag nochtans zwaar op hun bek op het veld van KVSK United. Zware 3-1 cijfers prijkten op het bord. Die nederlaag heeft volgens Cavens echter geen sporen nagelaten. “De klap kwam hard aan. Niemand had verwacht dat we daar punten zouden verliezen. We hebben er als ploeg gefaald en er lessen uitgetrokken naar de toekomst. Maar of we nu vijf of zes punten achterstaan op Sint-Truiden, dat maakt geen verschil. Gelukkig kunnen we al snel terug aan de bak. De batterijen zijn terug opgeladen.”
 
Verlangen
 
“Het is ook beter dat we nu tegen Sint-Truiden spelen. Iedereen verlangt al weken naar deze wedstrijd. We hebben dit seizoen al bewezen dat we het beste voetbal brengen, maar de manier waarop is vanavond van geen tel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties