Groep 4: Rusland maakt geen fout

Fabian Morren

Rusland heeft een logische zege geboekt tegen Azerbeidzjan (2-0). Het team van bondscoach Guus Hiddink klimt zo naar de tweede plaats in groep 4. Duitsland haalde het makkelijk van Liechtenstein.

Wales - Finland 0-2

Finland klom via Johansson kort voor de rust op voorspong. Na de pauze breidde Kuqi de voorsprong uit. De Finnen wippen dankzij deze zege over Wales naar de derde plaats.

Rusland - Azerbeidzjan 2-0

Roman Pavlyuchenko opende na een halfuur de score voor Rusland. Konstantin Zyrianov stelde na de rust de zege veilig.

Rusland staat nu tweede in groep 4, op vier punten van Duitsland.

Duitsland - Liechtenstein 4-0

Duitsland leek even op weg naar een monsterzege. Binnen de tien minuten hadden Ballack en Jansen al gescoord.

Nadien namen de Duitsers echter gas terug en was het tot de tweede helft wachten op meer doelpunten. Dankzij goals van Schweinsteiger en Podolski werd het uiteindelijk nog 4-0.