Van Persie wil absoluut prijs winnen

Van Persie wil absoluut prijs winnen
Foto: © SC

Robin Van Persie weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 25-jarige aanvaller van Arsenal heeft nog een contract voor één jaar maar wil prijzen winnen.

“In de afgelopen vier jaar heb ik met Arsenal alleen de FA Cup gewonnen”, zegt Van Persie in Champions League Magazine. “Dat is te weinig. Ik wil nu doorzetten om meer te bereiken. Dat gevoel heb ik in mijn lichaam en geest. Ik denk dat ik een belangrijke rol kan spelen om Arsenal naar een hoger niveau te tillen.”
 
De Nederlandse international onderhandelt momenteel met Arsenal over een nieuw driejarig contract. “De besprekingen verlopen heel positief. Financieel gezien is de aanbieding van Arsenal ook prima. Maar dat is niet alles voor mij. Het gaat ook om mijn ambities en hoe we die kunnen waarmaken”
 
Van Persie lijkt nochtans niet op weg naar een andere club. “Aan alle andere voorwaarden is bij Arsenal voldaan: we hebben een fantastisch stadion, geweldige supporters en geld op de bank. Nu moeten we nog de laatste push maken”, aldus Van Persie.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties