Cercleboegbeeld Verriest peter Sport 4 Change

Nico Wieme
| 0 reacties
Cercleboegbeeld Verriest peter Sport 4 Change

Cercle Brugge engageert zich ook voor de actie Sport 4 Change. Jules Verriest neemt het peterschap op zich. Het groen-zwarte boegbeeld maakt zich op om nog eens het Cercleshirt aan te trekken en mee te trainen met de A-kern.

Kim Gevaert gaf net voor de aftrap van de interland tussen België en Bosnië het startschot voor de actie Sport 4 Change. Deze actie, waaraan alle teams uit eerste klasse deelnemen, wil via de verkoop van EGGY-kaarten een steun bieden aan SOS Kinderdorpen, een organisatie die ernaar streeft met de opbrengst van de actie in Afrika educatieve projecten op te zetten.
 
Ook Cercle Brugge zet zich in voor Sport 4 Change. Cercleboegbeeld Jules Verriest neemt voor de Bruggelingen het peterschap van deze actie voor zijn rekening. Hij zal tijdens de wedstrijd Cercle–Tubize op 11 april de aftrap geven.
 
Jules maakt zich sterk om 1.000 kaarten te verkopen en gaat hiervoor een weddenschap aan: als hij de 1.000 kaarten verkoopt, trekt hij nog eens zijn Cercleoutfit aan voor een training met de A-kern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties