Aanvoerder van Hoffenheim wil straks vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aanvoerder van Hoffenheim wil straks vertrekken
Foto: © SC

TSG Hoffenheim dreigt in de zomerperiode een zijn aanvoerder kwijt te raken. Selim Teber (foto) heeft namelijk aangegeven dat hij graag zou vertrekken bij de Duitse seizoensrevelatie. Teber is einde contract en wil dat uitspelen.

Selim Teber wil zijn carrière verderzetten buiten de Duitse landsgrenzen. De 28-jarige middenvelder is nu bezig aan zijn vierde seizoen in het shirt van Hoffenheim. In het seizoen 2005/6 kwam hij over van het Turkse Denizlispor waar hij niet succesvol was. Ondanks het feit dat hij de aanvoerdersband kreeg van trainer Ralf Rangnick mocht Teber dit seizoen maar zeven keer starten in de basis en kwam hij veertien keer als invaller het veld op. Hij hoopte nog op een verbeterde aanbieding van Hoffenheim, maar die kwam er niet.

"Ik heb een tijdje gewacht, maar ik heb besloten om de knoop door te hakken. Het is tijd om andere oorden op te zoeken. Ik ben toe aan verandering en ga vertrekken. Ook mocht ik nu toch nog een nieuwe aanbieding krijgen van de club, ga ik niet meer van gedacht veranderen", aldus Teber in Kicker. "Ik heb hier drie mooie jaren gehad en wil er alles aan doen om in schoonheid afscheid te nemen", besluit de middenvelder die naar verluidt al twee mooie aanbiedingen op zak heeft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties