Virant geeft toe: 'Stond twee keer niet goed geplaatst'

Mathias Dumarey
| 73 reacties
Virant geeft toe: 'Stond twee keer niet goed geplaatst'

Christof Virant, de 29-jarige ref die veel commotie veroorzaakte door zijn mindere prestatie tijdens Standard-Germinal Beerschot, geeft toe dat hij geen al te beste beurt maakte. "Ik stond twee keer slecht geplaatst", aldus de Limburger.

"Bij de handsbal van Tomislav Mikulic aan het eigen doel, stond ik niet honderd procent goed geplaatst om de actie goed in te schatten. Het is heel spijtig voor Germinal Beerschot want dat had ik moeten zien", zei Virant in een interview met Studio 1.

De handsbal van Ivan Leko floot hij wel. "Daar sta ik wel nog steeds voor de volle 100 procent achter. Die speler raakte de bal met de arm", gaat Virant verder die dan weer mea culpa slaat bij de fase waarbij Didier Dheedene rood kreeg. "Ik stond toen ook niet goed geplaatst. Had ik misschien wat meer naar links gestaan, had ik de fase beter kunnen beoordelen. Mijn assistent zei in mijn oortje dat Milan Jovanovic zich had laten vallen, maar door het kabaal van de supporters kon ik hem niet goed horen", besluit Virant.

Voor zijn mindere prestatie gisteren mag Virant nu twee weken bezinnen in de tweede voetbalklasse. Scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen gaf al aan dat hij geen twee of drie keer die fouten zal mogen maken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties