Snelders: "Gerets te hoog gegrepen voor KBVB"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Snelders: "Gerets te hoog gegrepen voor KBVB"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Gerets is dé topkandidaat om Belgisch bondscoach te worden, maar goede vrienden van de Marseillecoach zien Gerets die positie niet meteen invullen. Ook Eddy Snelders, één van de vertrouwelingen van Gerets, denkt dat 'de Leeuw' onhaalbaar is.

"Gerets als bondscoach? Dat is te hoog gegrepen voor de Belgische bond", stelt Eddy Snelders in HBvL. "Germain Landsheere (penningmeester van de KBVB, nvdr) slaat wit en rood tegelijk uit als hij zijn financiële eisen hoort. Eerst een fulltime assistent, nu een peperdure bondscoach. Dan zal Germain wel zeggen: hela, mannekes..."
 
"Bovendien klonk Gerets nooit echt enthousiast wanneer het over de Rode Duivels ging", weet Snelders. "In 2002 was hij al één van de topkandidaten toen Anthuenis werd aangesteld als bondscoach, maar hij voelde zich toen gebruikt door de bond."
 
"Er werd met hem gesproken, gewoon als tegengewicht voor Anthuenis", legt Snelders uit. "Dat heeft Eric niet echt geapprecieerd, sindsdien klonk hij negatief. Ik denk ook dat hij nog geen zin heeft om weer in België te komen wonen. Integendeel, hij wil het liefst iets verder van ons land wonen en gewoon af en toe op bezoek komen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties