Benteke ziet in Bölöni een vaderfiguur

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Benteke ziet in Bölöni een vaderfiguur
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Christian Benteke (foto) krijgt in de slotfase van de competitie volop zijn kans van Standard-trainer Laszlo Bölöni. Het ziet er namelijk naar uit dat Dieumerci Mbokani dit seizoen niet meer zal spelen. Benteke wil het vertrouwen niet beschamen.

De 18-jarige Christian Benteke was vorige speeldag nog de matchwinnaar voor Standard Luik in het duel tegen Sporting Lokeren. Hij scoorde toen het enige doelpunt van de wedstrijd. Vanavond wordt Benteke ook aan de aftrap verwacht in de lastige uitwedstrijd van Standard op het veld van Excelsior Moeskroen.

"De trainer geeft me veel vertrouwen en ook het gevoel dat ik belangrijk ben voor de club. Hij vindt me wel nog maar een belofte, maar hij praat wel veel met me. Hij wil dat ik sneller denk. Dat ik al weet wat ik ga doen nog voor ik de bal heb", aldus Benteke in GvA.

Benteke is vol lof voor trainer Laszlo Bölöni. "Voor jonge spelers is hij als een tweede vader", zegt de Belgische jeugdinternational die vanavond naast Milan Jovanovic zal spelen. "Ik speelde nog nooit met hem samen. Hij is erg onvoorspelbaar maar onze stijlen passen zeker samen. Hij is een dribbelaar en ik een targetman. We moeten dus wel complementair zijn", besluit Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties