Vandelannoite: "Houden geen rekening met Moeskroen"

De Nijs Michael
| 2 reacties
Vandelannoite: "Houden geen rekening met Moeskroen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tubeke kon gisteren na 10 nederlagen op rij nog eens winnen, slachtoffer van dienst was Charleroi. Tubeke telt echter nog steeds 7 punten achterstand op Dender, dat vanavond tegen Roeselare speelt. Toch kan rechtstreekse degradatie nog vermeden worden.

Door de financiële problemen bij Moeskroen is het namelijk niet uitgesloten dat die club volgend seizoen niet meer uitkomt in de hoogste afdeling. In dat geval zou Tubeke de rechtstreekse degradatie nog kunnen ontlopen, als de Waals-Brabanders Bergen achter zich kunnen houden.

"Met de situatie van Moeskroen houden we geen rekening. Als zij in 1e blijven, zal de ontgoocheling dan al te groot zijn. Dus daar baseren we ons niet op", reageert Jason Vandelannoite bij Sporza.

Toch gelooft de West-Vlaming nog in de redding van zijn werkgever. "Tja, als je er niet meer in gelooft, moet je niet meer spelen", stelt de voormalige Clubspeler. "Het was soms moeilijk op training, maar nu zullen we weer lachende gezichten zien. Dit motiveert ons. We hebben wel problemen met de afwerking en ook vandaag kenden we wat geluk."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties