Delen: "Vierde plaats mogen we vergeten"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Delen: "Vierde plaats mogen we vergeten"
Foto: © SC

Jef Delen speelde tegen Anderlecht zijn 300ste wedstrijd in eerste klasse, maar ‘Jefke’ kon dat niet vieren met een nieuwe stunt tegen Anderlecht. “De vermoeidheid begint door te wegen.”

“Op basis van de tweede helft is het een verdiende overwinning”, zegt Delen. “Voor de rust speelden we nog goed mee, creëerden we een paar kansen en gingen we met een goed gevoel de kleedkamer in.”

 

“In de tweede helft werden we echter omvergeblazen en was het wachten op de 0-1 en die kwam er dan ook. Yves (De Winter, nvdr.) heeft ons met enkele goede reddingen nog behoedt voor een grotere nederlaag.”

 

Aan de andere kant bleef Davy Schollen werkloos. “We slaagden er niet in om de bal bij te houden en konden geen drie goede passes na elkaar geven. De vermoeidheid sleept wat door in de groep. Het goede seizoen begint wat door te wegen.”

 

Europees

 

“De vierde plaats mogen we nu wel vergeten. Daarvoor is drie op negen uit onze laatste wedstrijden te weinig. Gent en Anderlecht waren gewoon sterker. Dat is geen schande. Voor het seizoen was de zesde plaats de ambitie. We gaan uit de resterende vier wedstrijden het maximum halen om dat doel te halen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties