Jacobs: "Pijnlijk dat we open kansen missen"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Jacobs: "Pijnlijk dat we open kansen missen"
Foto: © SC

Anderlecht voetbalde op het veld van Westerlo op een heel hoog niveau. Trainer Ariël Jacobs waarschuwt voor onderschatting in de komende wedstrijden.

“We creëerden veel kansen, hadden een goede balcirculatie en legden een goede mentaliteit voor de dag”, was Jacobs positief. “Een goede mentaliteit is de basis en op training was het enthousiasme deze week opmerkelijk.”

 

“Maar als je drie keer alleen voor de doelman verschijnt, is het pijnlijk dat je je doelpuntentotaal niet kan aandikken en op het einde nog schrik moet hebben dat het 1-1 zou worden. Het zou spijtig zijn dat je op zo’n manier nog punten laat liggen. Dat zou geen weergave geweest zijn van wat we hier gezien hebben.”

 

Aandachtig

 

Anderlecht heeft met Dender, Roeselare, Tubeke en Racing Genk een eenvoudiger programma dan titelconcurrent Standard, maar Jacobs probeert zijn jongens wakker te houden. “We moeten aandachtig blijven”, klinkt het. “In de volgende wedstrijden spelen we tegen twee tegenstanders: de ploeg aan de andere kant en onszelf.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties