Van Kerckhoven: "Anderlecht en Gent zijn klasse beter"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Van Kerckhoven: "Anderlecht en Gent zijn klasse beter"
Foto: © SC

Westerlo lijkt af te haken in de strijd om Europees voetbal. Nadat de club uit de Kempen vorige week ten onder ging bij AA Gent, verloren de troepen van Jan Ceulemans nu van Anderlecht. "We verzopen", bekent ook Nico Van Kerckhoven.

"Anderlecht was een klasse beter, net als Gent vorige week", stelt Van Kerckhoven vast in GvA. "Voor de rust konden we het niveauverschil nog enigszins verdoezelen, maar toen de bezoekers tijdens de tweede helft voor powerplay opteerden, verzopen we."

"Ik moet eerlijk bekennen dat ikzelf ook weinig in de pap te brokken had", vervolgt de routinier van Westerlo. "Normaliter leg ik de accenten op de organisatie, maar ditmaal heb ik 90 minuten moeten lopen om gaten te dichten en achter ballen te hollen."

"Na de rust hadden we totaal geen controle meer over het spel. Ik meen dat dit ook veel te maken had met het verschil in conditie", aldus de verdediger. "Veel spelers lijken op het einde van dit seizoen op hun tandvlees te zitten en daar reken ik ook mezelf bij. Speelt hier mijn leeftijd?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties