Ook Boi wil naar het Astridpark fietsen

De Nijs Michael
| 7 reacties
Ook Boi wil naar het Astridpark fietsen
Foto: © SC

Als Anderlecht dit jaar kampioen speelt, zal dat gevolgen hebben voor de kuiten van enkele spelers. In navolging van Tom De Sutter willen namelijk ook Olivier Deschacht en Frederic Boi per fiets van Brugge naar Anderlecht rijden.

Tom De Sutter ruilde Cercle Brugge afgelopen winter in voor Anderlecht. De aanvaller liet toen optekenen dat hij per fiets van Brugge naar Anderlecht zou rijden als paars-wit kampioen speelt dit seizoen. Nu het doel van de Brusselaars nabij is, krijgt De Sutter alvast steun van enkele vrienden.

"Een pak mensen hebben al verklaard dat ze mee willen fietsen van Brugge naar Brussel", bevestigt de topschutter in HBvL. "Onder andere Frederik Boi (goeie vriend van De Sutter bij Cercle, nvdr) heeft al gezegd dat hij wil meedoen. Ook Olivier Deschacht heeft zich al kandidaat gesteld. Zitka vindt het dan weer te ver, maar misschien verandert hij nog van gedacht. De trainer? Aan hem durf ik het niet vragen (lacht). Maar eerst en vooral moeten we natuurlijk kampioen worden." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties