Boskamp heeft kopzorgen in aanloop naar Bergen

De Nijs Michael
| 0 reacties
Boskamp heeft kopzorgen in aanloop naar Bergen
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Dender mag nog steeds hopen op een verlengd verblijf in de hoogste afdelingen, maar dan winnen de Oost-Vlamingen vanavond best van degradant Bergen. Trainer Johan Boskamp kent echter de nodige problemen in de aanloop naar de levensbelangrijke match.

Johan Boskamp kan vanavond namelijk geen beroep doen op Paco Sanchez. De middenvelder, die dit seizoen al twintig keer op het veld verscheen en één keer scoorde, liep op het einde van de vrijdagtraining een spierscheur op en ligt daardoor in de lappenmand.

Wellicht zal Steven De Petter daardoor de rol van verdedigende middenvelder op zich moeten nemen. Samuel Neva zou achteraan dan de plaats van De Petter innemen. 

Naast het uitvallen van Sanchez heeft Boskamp ook kopzorgen rond de persoon van Michael Wiggers. De rechtsachter liep namelijk een voetletsel op en wordt waarschijnlijk vervangen door Eric Deflandre.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws voor de Nederlandse trainer. Hij kan vanavond namelijk terug beschikken over de diensten van draaischijf Sulejman Smajic, die terugkeert uit schorsing. Daarnaast moet Norman Sylla zijn plaats in de ploeg wellicht afstaan aan Admir Aganovic. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties