Farssi: "Europees voetbal is nog mogelijk"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Farssi: "Europees voetbal is nog mogelijk"
Foto: © SC

Westerlo verloor vorige maand bij AA Gent en thuis tegen Anderlecht, waardoor de Kempense club een kruis mocht maken over haar Europese ambities. Zo leek het tenminste, sinds gisteren geloven de troepen van coach Jan Ceulemans weer in Europees voetbal.

Westerlo won gisteren oververdiend van een zwak Roeselare. De subtopper kreeg een hele resem uitstekende kansen, maar slaagde er uiteindelijk niet in om de bezoekers af te straffen. Toch is men in Westerlo blij met de krappe 1-0 overwinning. "Het is jammer dat het slechts 1-0 werd, maar het is uiteindelijk de overwinning die telt", reageert Rachid Farssi kalm.

Door deze overwinning mogen de blauw-gelen weer dromen van een Europees avontuur. Ceulemans en co naderen namelijk tot op vier punten van een zwalpend Club Brugge -dat bovendien nog op bezoek moet bij Standard- en AA Gent. "Alles is nog mogelijk", beseft Farssi. "Volgende week wacht ons wel een moeilijke verplaatsing naar Cercle. Als we daar winnen, ziet het er mooi uit want onze concurrenten spelen nog tegen elkaar." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties