Anderlecht denkt aan Armando Alfonso

De Nijs Michael
| 2 reacties
Anderlecht denkt aan Armando Alfonso
Foto: © SC

Anderlecht vecht met Standard nog steeds om de landstitel, maar intussen is de club ook op zoek naar versterking. De Brusselaars zoeken niet alleen in de defensie nieuw bloed, ook het middenveld moet deze zomer versterkt worden.

In dat opzicht heeft Anderlecht nu zijn oog laten vallen op Armando Alfonso. De 25-jarige middenvelder komt momenteel uit voor de Costa Ricaanse topclub Deportivo Saprissa, waar hij uitgegroeid is tot een vaste waarde in de basis.

De naam Deportivo Saprissa doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen, maar toch is de club één van de meest succesvolle voetbalploegen uit de CONCACAF-zone. Zo waren de Costa Ricanen in 2004 verliezend finalist in de plaatselijke Champions League, een jaar later haalde Deportivo de oppergraai wel binnen. Daarnaast werd de club ook derde op het WK voor clubteams in december 2005.

Alfonso kan ook mooie adelbrieven voorleggen bij de nationale ploeg, de Costa Ricaanse international scoorde namelijk zes keer in evenveel wedstrijden. Volgens HNB heeft Anderlecht intussen bij Deportivo Saprissa geïnformeerd naar de voorwaarden voor een transfer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties