Werder: "Diego is evenveel waard als Ribéry"

Werder: "Diego is evenveel waard als Ribéry"
Foto: © SC

Diego staat al maanden in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Juventus Turijn, maar beide ploegen zullen erg diep in de geldbeugel moeten tasten als ze de draaischijf van Werder Bremen willen weghalen uit het Weserstadion.

Bayern München vreest dat Franck Ribéry straks de overstap zal maken naar Champions League-finalist Manchester United. Volgens de Engelse pers heeft de club van manager Sir Alex Ferguson al een enorm bod uitgebracht op de Fransman, maar dat wordt in Manchester ontkend.

Feit is wel dat Bayern München in Diego dé geknipte opvolger van Ribéry ziet. De club zal echter diep in de geldbeugel moeten tasten als de Braziliaan daadwerkelijk naar München verkast. Naar verluidt wil groen-wit om en bij de dertig miljoen euro voor de publiekslieveling.

"Voor Diego moet een ongebruikelijke som geld geboden worden, als we hem zouden verkopen", is Willi Lemke, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Werder, klaar en duidelijk in Bild. "Ik vergelijk mensen niet graag met elkaar, maar Diego is net zoveel waard als Ribéry."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties