Jovanovic: "Misschien blijf ik bij Standard"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Jovanovic: "Misschien blijf ik bij Standard"
Foto: © SC

Vertrekt hij of vertrekt hij niet? Het is een vraag die de supporters van Standard en Milan Jovanovic zelf al jaren bezighoudt. De Serviër zelf denkt nu aan een verlengd verblijf op Sclessin.

“Ik weet niet of dit mijn laatste wedstrijd wordt”, zegt Jovanovic in HBVL. “Ik wil er niet aan denken. Alleen de titel is nu belangrijk. Maar de keuze wordt wel steeds moeilijker, want ik hou iedere dag meer van België. Het is hier fantastisch en ik vraag me af of het elders wel beter is.”

 

Jovanovic is lovend over België. “Je moet je deur maar open doen en je kan zo naar de beste hospitalen, uitstekende restaurants of de mooiste sportcomplexen stappen. En alles is hier vlakbij. Je geraakt hier ook overal zonder het vliegtuig te moeten nemen. Ik denk er aan om hier een huis te kopen.”

 

Financieel wordt het voor Standard echter moeilijk om de aanvaller in Luik te houden. “Ik ben na drie jaar helemaal aangepast aan België. Geld is niet alles. Als de club me de helft geeft van wat ik in het buitenland kan verdienen, blijf ik graag.”

 

D’Onofrio wil me naar Standard-normen een toploon geven en dat apprecieer ik. Het komt echter niet in de buurt van de helft wat ik elders kan verdienen. Maar misschien houdt de Champions League me wel in Luik. Dan ben ik zeker van mijn stek bij de nationale ploeg.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties