WS Woluwe wint van Famkes Merkem

Rita De Meyer
| 0 reacties
WS Woluwe wint van Famkes Merkem

We zullen pas op de laatste speeldag weten wie de barragewedstrijd mag spelen tegen de vicekampioen van tweede nationale.

Aan de top van de rangschikking heerste terug de wet van de sterkste. De eerste vier aanvoerders staken de winstpremie op zak. En wat zijn Beerse en Vlimmeren lief voor mekaar! Zowel in de heen- als terugwedstrijd mochten de gasten next door driemaal scoren. De thuisploeg kreeg telkens de eerredder op het scorebord (1-3).

Het is de Famkes Merkem niet gelukt zich veilig te stellen in de hoogste afdeling. De thuisploeg WS Woluwe maakte zich eigenaar van de drie punten (3-1) waardoor de kloof tussen de beide ploegen verkleint tot nauwelijks twee punten.

 

In tweede nationale gaat de titel naar Zultse die Achterbroek met zware cijfers inblikte (0-6). Melle haalde op Beloeil nog zwaarder uit (0-7). Hierdoor mag Melle, als vicekampioen, de barragewedsrijd spelen tegen Merkem of Woluwe.

 

In derde nationale B overdonderde Standard B Zonhoven (0-8). Lanaken, op drie punten van de leider, geraakte op Sibret niet verder dan een 1-1. Standard B dus kampioen en zo bekomen we volgend seizoen, naast Anderlecht B, een tweede B-ploeg in tweede nationale.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties