Ook De Laet mee naar Kirin Cup

Anthony Van der Planken
| 11 reacties
Ook De Laet mee naar Kirin Cup
Foto: © SC

Ritchie De Laet is door bondscoach Frank Vercauteren opgeroepen voor de Rode Duivels. De verdediger reist vandaag naar Japan, waar de nationale ploeg zich voorbereidt op de Kirin Cup.

De Laet debuteerde afgelopen weekend in het eerste elftal van Manchester United. De Belg mocht 78 minuten meevoetballen omdat de sterren rust kregen met het oog op de Champions League vanavond. De Laet maakte indruk, want de Engelse pers noemde hem de beste man op het veld.


Die knappe prestatie wordt nu beloond met een oproeping voor de nationale ploeg. De Rode Duivels nemen dit weekend deel aan de Kirin Cup, maar kampen met een acuut spelerstekort. Door een hoop afzeggingen kon bondscoach Frank Vercauteren slechts 17 spelers meenemen naar Japan, waarvan 14 veldspelers. Met de komst van De Laet komt daar alvast eentje bij.

De Laet zelf was bijzonder verrast. "Ik werd 's morgens wakker gebeld en kon het niet geloven. Uiteraard ben ik bijzonder gelukkig met deze selectie. Ik hoop nu in Japan wat ervaring op te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties