Anderlecht opent een sfeervak

De Nijs Michael
| 72 reacties
Anderlecht opent een sfeervak
Foto: © SC

Het zijn zware tijden voor de supporters van Anderlecht. De fans zagen hun team in de testmatchen ten onder gaan tegen aartsrivaal Standard, maar het bestuur van paars-wit wil iets terugdoen voor de fans. Zo opent Anderlecht vanaf heden een sfeervak.

"Sporting Anderlecht wil actief meehelpen de sfeer in het Astridpark nog te verbeteren en besliste daarom om vak A2 vanaf komend seizoen 2009-2010 om te vormen tot sfeervak", meldt de Brusselse club. "De bedoeling van het sfeervak is tijdens elke thuismatch een echte helse sfeer te creëren en Paars-Wit zo telkens opnieuw naar de overwinning - en naar de 30ste titel - te stuwen."

"Om die sfeer te creëren zullen de supporters ook op de nodige support van RSC Anderlecht zelf kunnen rekenen", verzekert de vice-landskampioen. "De supporters uit vak A2 zullen bovendien dankzij Sales RSCA het hele seizoen van vele voordelen en acties kunnen genieten : prijskampen, waardebonnen, ... Ook de volledige staf en spelerskern van Paars-Wit staat overigens achter dit initiatief en in de loop van het seizoen zullen met de spelers dan ook bijeenkomsten georganiseerd worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties