AA Gent gaat voluit voor Stijn De Smet

De Nijs Michael
| 90 reacties
AA Gent gaat voluit voor Stijn De Smet
Foto: © SC

Enkele weken geleden leek Stijn De Smet op weg naar Club Brugge, maar de kans lijkt groot dat de West-Vlamingen zich de kaas van tussen de boterham laten halen. De jonge aanvaller is namelijk nadrukkelijk in beeld bij rivaal AA Gent.

Stijn De Smet ligt nog een jaar onder contract bij Cercle Brugge, maar de groen-zwarten zullen een transfer wellicht niet dwarsbomen. "Dat Stijn na dit seizoen gratis weg kan, speelt voor ons zeker mee, maar we hebben nog nooit een speler geremd die ambities elders heeft", legt Cerclevoorzitter Frans Schotte uit in De Standaard.

Cercletrainer Glen De Boeck liet enkele maanden geleden optekenen dat De Smet naar Club Brugge zou verkassen, maar de kansen van blauw-zwart zijn plots geslonken. De Smet is namelijk een prioriteit voor AA Gent, dat net als Club Brugge mag aantreden in de voorrondes van de Europa League.

"Eerst moeten we er met Cercle uitkomen", zegt AA Gentvoorzitter Ivan De Witte. "Daarna met de speler. Daarom zullen we Cercle deze week nog contacteren." De Buffalo's hadden intussen wel al een gesprek met de manager van de 24-jarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties