Van Heerden trekt naar Blackburn Rovers

De Nijs Michael
| 84 reacties
Van Heerden trekt naar Blackburn Rovers
Foto: © SC

De supporters van Club Brugge zullen Elrio Van Heerden volgend seizoen niet meer aan het werk zien in het Jan Breydelstadion. De Zuid-Afrikaan, die einde contract is in West-Vlaanderen, verkast naar de Engelse eersteklasser Blackburn Rovers.

Elrio Van Heerden bereidt zich met Zuid-Afrika voor op de Confederations Cup, maar de international heeft dat tornooi niet meer nodig om zich in de kijker te spelen. Blackburn Rovers heeft de 25-jarige dribbelkont namelijk een tweejarig contract voorgeschoteld. 

"Ik hoop in de Premier League dezelfde indruk te maken als mijn landgenoot Steven Pienaar voor mij deed bij Everton", reageert de Zuid-Afrikaan in HLN. "Al was het niet mijn keuze om Brugge te verlaten. Ik heb overigens niets meer van Club gehoord, terwijl ze toch beloofd hadden mij op de hoogte te houden."
 
"Ik vind het vooral jammer voor de fans, die mij altijd voluit gesteund hebben", vervolgt de middenvelder. "Toen ik hoorde van die petitie die ze opgestart hadden om mij in Brugge te houden, was ik echt ontroerd. Ik weet dat ik in de 3,5 jaar te weinig heb kunnen geven voor Club, maar dat lag niet altijd aan mij."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties