Juventus heeft D'Agostino bijna binnen

De Nijs Michael
| 7 reacties
Juventus heeft D'Agostino bijna binnen
Foto: © SC

Juventus staat op het punt om een transfer af te ronden. De club uit Turijn versterkt zich wellicht nog deze week met Gaetano D'Agostino, de middenvelder die vorig seizoen heel wat indruk maakte bij Udinese.

D'Agostino heeft er een bijzonder knap seizoen opzitten bij Udinese. De 27-jarige middenvelder startte 41 keer in de basis en vond 11 keer de weg naar de netten. Bovendien debuteerde D'Agostino afgelopen weekend als Italiaans international.

Na afloop van zijn debuut bij de Italiaanse nationale ploeg bevestigde de middenvelder dat hij op weg is naar Turijn. "Ik wil naar een grote club en wat mij betreft is Juventus zeker de grootste", klonk het bij Football Italia. Udinese zal zich niet verzetten tegen een transfer, maar dan zal Juventus wel met een transferbedrag van 25 miljoen euro op de proppen moeten komen.

Juventus heeft echter nog een andere optie. Sebastian Giovinco, Claudio Marchisio en Paolo De Ceglie zijn namelijk nadrukkelijk in beeld bij Udinese. De laatst genoemde club overweegt om in te stemmen met een ruiloperatie. Twee van de bovengenoemde spelers zouden de overstap naar Udinese moeten maken, in ruil krijgt Juventus dan D'Agostino.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties