Sierens: "Er heerste hier een kindermentaliteit"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Sierens: "Er heerste hier een kindermentaliteit"
Foto: © SC

Jurgen Sierens ging mee voorop in het feestgedruis bij Roeselare. De doelman werd door de supporters uitgeroepen tot meest verdienstelijke speler van het seizoen.

“Dit is een grote opluchting”, lacht Sierens zijn achterste tanden bloot. “We hebben een klein mirakel volbracht. Al de mensen die Roeselare een vogel voor de kat hebben genoemd, zaten fout.”


Hoogtepunt

 

“Dit is mijn hoogtepunt uit mijn voetballersloopbaan. Ik ben geboren en getogen in Roeselare en heb met deze club al veel meegemaakt: de promotie naar eerste, Europees voetbal, nu de redding. Misschien blijf ik nu wel tot het einde van mijn carrière bij Roeselare.”

 

Roeselare stond tijdens de winterstop allerlaatste met amper tien punten. “We hebben de mensen die in het verleden de boel hebben proberen te verzieken de mond gesnoerd”, spuwt de doelman zijn gal naar Dirk Geeraerd en Wim De Coninck.


Niet opnieuw

 

“Wat er in het verleden is gebeurd was gewoon diefstal. De mensen die hier toen werkten hadden een kindermentaliteit. Dag en nacht verschil met hoe het hier nu aan toe gaat. Met Dennis Van Wijk zal hetzelfde niet meer opnieuw gebeuren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws