Dufermont: "Wij verkopen onze ziel helemaal niet"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Dufermont: "Wij verkopen onze ziel helemaal niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag zijn Miroslav Djukic en Amadeo Carboni voorgesteld als als respectievelijk nieuwe trainer en technisch directeur van 'les Hurlus'. Sterke man Philippe Dufermont (foto) geeft het duo volledige carte blanche.

"We zijn in Moeskroen vertrokken voor een nieuw leven. De werkzaamheden voor het nieuwe seizoen zullen beginnen op 27 juni", begon Philippe Dufermont, straks voorzitter van de Henegouwse club, zijn persbabbel.

Dufermont benadrukt dat hij met het aanstellen van twee voor België vreemde vogels de ziel van Moeskroen niet verkoopt. "Als we drie Spaanse spelers, twee Italianen en een Fransman binnenhalen, verkopen we dan onze ziel? Nee, maar het zou wel zo geweest zijn mochten we ons verkocht hebben aan Kazakse en Russische investeerders zoals dat enkele maanden terug bijna het geval was", aldus Dufermont.

Amadeo Carboni en Miroslav Djukic verdienen niet het grote geld bij Moeskroen. Ze zullen pas hun wedde kunnen opdrijven als ze spelers beter maken en met winst doorverkopen. Beiden kenden het bestaan van Excelsior Moeskroen overigens niet voor ze in België aankwamen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties