Arnautovic dichtbij Internazionale

T. Coremans
| 7 reacties
Arnautovic dichtbij Internazionale
Foto: © SC

FC Chelsea meldde zich als eerste om Marko Arnautovic van de Tukkers over te nemen. Door een vervelende blessure knapten de Engelsen af. Nu lijkt Internazionale op de voorgrond te treden.

Volgens zaakwaarnemer Rob Groener is Arnautovic persoonlijk rond met de Italiaanse topclub Internazionale. Dat meldde het Oostenrijkse persbureau APA. Toch lijken Inter en zijn huidige club FC Twente nog niet op dezelfde golflengte te zitten.


Indien beide besturen een eventuele deal beklinken, ligt de Oostenrijker een contract van vijf seizoenen te wachten. Zijn contract in Enschede liep tot medio 2011. Toch lijkt de Oostenrijkse international een verlengd verblijf op de Nederlandse velden niet te smaken.


Een vervelende blessure lijkt alsnog roet in het eten te gooien. Arnautovic sukkelt met een blessure aan het middenvoetsbeentje. Door deze blessure heeft de Oostenrijker minstens vier maanden nodig om volledig te herstellen.


“Hoelang het herstel precies duurt, is alsnog niet met de volle 100% te zeggen. Zeker is wel dat Internazionale op zoek is naar een volledig fitte speler”, ontrafelde Rob Groener.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties