Dirar: "Lemerre behandelde me als een hond"

Mathias Dumarey
| 26 reacties
Dirar: "Lemerre behandelde me als een hond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Nabil Dirar (foto) niet meer voor Marokko zal spelen zolang Roger Lemerre er bondscoach is. De dribbelvaardige speler van Club Brugge is met een wrang gevoel teruggekeerd uit zijn vaderland.

Marokko moest de voorbije weken twee interlands afwerken. De eerste was tegen Kameroen in het kader van de WK-kwalificatie. Tussen die twee interlands door is Nabil Dirar het afgetrapt. "Voor die wedstrijd behoorde ik niet eens tot de selectie van achttien spelers. Dat was voor mij een gebrek aan respect", doet Dirar zijn verhaal in HNB.

"Ik was de eerste op de stage en werkte echt keihard. Zonder me ook maar een woordje uitleg te geven heeft de bondscoach, Roger Lemerre, me op de tribunes gezet. Of ik zo mijn kansen heb verkeken bij de nationale ploeg? Dat kan me nu echt geen barst schelen."

"Ik heb mijn vakantie opgeofferd, getraind bij veertig graden en uiteindelijk werd ik behandeld als een hond. Ik wil niet bruinen op de tribunes. Daarom ben ik tussen die twee wedstrijden door niet meer teruggekeerd. Ik heb daar trouwens overleg over gepleegd met mijn familie", besluit Dirar. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties