Real Madrid hoeft niet meer te denken aan Benzema

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Real Madrid hoeft niet meer te denken aan Benzema
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft de voorbije dagen bij Olympique Lyon geïnformeerd of het mogelijk zou zijn Karim Benzema (foto) over te nemen. De Madrilenen stuitten evenwel op een 'njet' van de Franse club. Benzema blijft zeker nog een jaar in Lyon.

"Olympique Lyon heeft de intentie om nog minimaal een jaar langer met Karim Benzema door te gaan. Dat was nochtans al enige tijd duidelijk. Real Madrid heeft met ons contact opgenomen om te praten over de huidige stand van zaken. De houding van de club en de speler is nog altijd dezelfde gebleven. Benzema wil nog een jaar langer blijven en wij willen ook dat hij blijft", aldus Lyon-woordvoerder Olivier Blanc.

De 21-jarige Benzema speelt al vijf seizoenen voor Lyon. De voorbije jaren werd hij al regelmatig in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. Lyon-preses Jean-Michel Aulas is niet de gemakkelijkste man om mee te onderhandelen en vraagt daarom ook de hoofdprijs.

Bij Real Madrid zijn ze nog altijd op zoek naar een centrumspits nadat David Villa en nu ook Karim Benzema niet naar Bernabeu komen. Het ziet er ook niet naar uit dat Sergio Agüero of Diego Forlan, twee spelers van stadsgenoot Atlético Madrid, de overstap zullen maken. Ook Zlatan Ibrahimovic lijkt omwille van de transfersom niet naar Madrid te gaan verhuizen.
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties