Preud'homme hoopt dat Ruiz toch blijft

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Preud'homme hoopt dat Ruiz toch blijft
Foto: © SC

Bryan Ruiz (foto) heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Michel Preud'homme, de trainer van AA Gent, houdt er nog altijd rekening mee dat het misloopt voor de Costaricaan. TSG Hoffenheim lijkt momenteel de grootste gegadigde.

Het is al langer bekend dat Bryan Ruiz in de belangstelling staat van TSG Hoffenheim. De club zou vijf miljoen euro veil hebben voor de Costaricaanse smaakmaker van AA Gent. De aanvaller is ondertussen al een tijdje bezig met de voorbereiding van AA Gent maar komt amper in actie tijdens oefenwedstrijden.

"Op training mag Bryan alles meedoen, maar voor oefenwedstrijden zal ik hem momenteel niet al te vaak gaan gebruiken. Ik reken snel op duidelijkheid. Onze Europese wedstrijd van 16 juli kan een deadline zijn, al zijn op zulke zaken moeilijk richttijden te plaatsen", aldus Michel Preud'homme in de kranten.

"Ik heb de hoop nog niet opgegeven. Als Bryan niet anders kan dan volgend seizoen weer voor AA Gent te voetballen, zou dat voor hem ongetwijfeld een flinke streep door de rekening zijn. Ik zou het dan alvast als een enorme uitdaging zien om hem over die ontgoocheling heen te helpen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties