Radzinski blijft bij Lierse

Anthony Van der Planken
| 25 reacties
Radzinski blijft bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomas Radzinski blijft dan toch bij Lierse. De aanvaller speelt dus ook volgend seizoen in tweede klasse.

Radzinski gaf eerder te kennen Lierse te willen verlaten om weer in eerste klasse te kunnen voetballen, maar zover komt het dus niet. De ambitieuze transfers van Lierse -Eric Deflandre en Gunther Thiebaut tekenden immers op het Lisp- konden de Canadees overtuigen om toch te blijven.

CEO Neel De Ceulaer is erg opgetogen. "Natuurlijk zijn we blij dat Tomasz nog een jaar bij ons blijft. Maar we zijn vooral blij omdat hij dat doet na een lang en constructief gesprek. We hebben hem kunnen overtuigen van ons project. We hebben aangetoond dat we ons met een paar ervaren jongens hebben versterkt. Die versterking was voor hem het bewijs dat we het echt menen. Hij had aanbiedingen van verschillende ploegen, maar zijn enige wens is nu, samen met de hele ploeg, kampioen te spelen met dit Lierse. Dit doet mij en Maged Samy bijzonder veel plezier. We kunnen nu echt zeggen dat we er klaar voor zijn", legt De Ceulaer uit op Lierses website.

Radzinski was afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij Lierse. In de 29 wedstrijden die hij speelde scoorde hij 17 keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties