Liverpool gaat niet voor grote namen

Yves Dekoning
| 6 reacties
Liverpool gaat niet voor grote namen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC werd de voorbije weken gelieerd aan enkele dure vogels, maar volgens Rafael Benitez zijn er geen plannen in die richting. Als hij geen sterkhouders verliest, moeten de fans geen grote namen verwachten.

Rafael Benitez gaf meer dan twintig miljoen euro uit om Glen Johnson van Portsmouth over te nemen. Er waren de laatste weken constant geruchten over inkomende transfers. Liverpool FC zou gaan voor grote namen, onder meer David Villa (Valencia), David Silva (Valencia), Gaetano D'Agostino (Udinese) en Esteban Cambiasso (Inter) passeerden de revue. Zelfs Frank Ribéry (Bayern Munchen) kwam in beeld.

Volgens Benitez liggen de prioriteiten van de club elders: "Ik zal blij zijn als ik mijn ploeg kan samen houden. Ik denk niet dat we dan veel moeten doen. Ik denk niet dat we nog iemand zullen aankopen voor veel geld. Misschien vinden we nog enkele spelers die in ons team passen. Momenteel denken we niet aan de transfermarkt, maar aan het fit krijgen van onze spelers. We hebben voldoende kwaliteit hier."

Ondertussen heeft Real Madrid de hoop om Xabi Alonso aan te trekken niet laten varen. Op dit moment zou het verschil tussen de vraagprijs en wat Real wil geven nog veel te groot zijn. De club zou graag meer Spaanse spelers in zijn rangen hebben en dan komt Alonso in beeld. Maar er moet dan iets veranderen aan de economische situatie. Cesc Fabregas (Arsenal) zou deze zomer geen target meer zijn voor Real.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties