Koster: 'Loting had slechter gekund'

Nico Wieme
| 2 reacties
Koster: 'Loting had slechter gekund'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

In een eerste reactie op de Europese loting van Club Brugge toonde coach Adrie Koster zich gematigd positief.

Club Brugge neemt het over veertien dagen eerst thuis op tegen de winnaar van het duel tussen ND Gorica en FC Lahti. De heenmatch tussen beide teams eindigde donderdag op 1-0 in het voordeel van de Slovenen.

 

Adrie Koster staat alvast niet afkerig tegenover deze twee ploegen. “Het had slechter gekund: we hadden Honved Boedapest of Sturm Graz kunnen treffen”, aldus de trainer van Club Brugge.

 

Over de mogelijke tegenstanders heeft Koster voorlopig nog niet al te veel informatie. “ND Gorica eindigde het afgelopen seizoen als nummer twee in de competitie en is een absolute topclub in Slovenië. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de ploeg voor het overige niet ken, maar we hebben een dvd opgevraagd.”

 

“Volgende week donderdag kunnen we ze bekijken als ze tegen Lahti hun terugmatch spelen. Op die manier zien we ze alle twee aan het werk. Daarna kunnen we van elk ook nog een competitiematch bijwonen, waardoor we ze twee keer live aan het werk gezien zullen hebben. Op die manier moeten we toch al een goed beeld van beide teams hebben”, aldus Koster.

 

Bij Lahti speelt één heel bekende speler: Jari Litmanen (foto). “Litmanen heeft een hele tijd bij Ajax gespeeld en is een uitzonderlijk goede voetballer. De laatste tijd heb ik hem echter niet meer zo gevolgd, maar het blijft ontegenzeggelijk een klasbak”, eindigt Koster. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties