Sokota loodst Lokeren voorbij Tel Aviv

De Nijs Michael
| 5 reacties

Ruim een week voor de start van de competitie lijkt Lokeren klaar voor het echte werk. De Waaslanders oefenden gisteren tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. De partij eindigde op 2-0 in het voordeel van Lokeren.

Lokeren had in de eerste helft weinig problemen met Maccabi Tel Aviv. De partij verliep evenwichtig met een logische 0-0-stand bij de rust. Toch kwam Lokeren voor de pauze bijzonder dicht bij de openingstreffer. De paal voorkwam echter een voorsprong voor de Waaslanders.

Na de rust ging Lokeren opnieuw op zoek naar een eerste doelpunt en na een klein kwartier werd de eersteklasser beloond. Carevic scoorde de 1-0 vanop de penaltystip. Nieuwkomer Sokota kon de score in de slotfase nog uitdiepen tot 2-0.

Lokeren: Copa, Ziv, Doll, Tiko, Overmeire (46' M'Bayo), Dupré, Carevic, Smajic, Gueye, Sokota, De Pauw.

Doelpunten: 58' Carevic 1-0 (pen), 80' Sokota 2-0