Curro Torres vertrekt bij Valencia

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Curro Torres vertrekt bij Valencia

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Curro Torres (32) keert FC Valencia de rug toe. De ervaren verdediger speelt volgend seizoen bij Gimnástic Tarragona in de Spaanse tweede klasse. Curro Torres mocht transfervrij weg bij Valencia.

Curro Torres had bij FC Valencia nog een doorlopend contract, maar hij mocht gratis vertrekken. De ex-international, inmiddels 32 jaar oud, speelde sinds 2001 in de sinaasappelstad en maakte daar in zijn eerste jaren een grote indruk. Sinds 2004 was de verdediger wel steeds meer geblesseerd en stond hij niet vaak meer op het veld. Daarom had Valencia al eens besloten om Curro Torres een jaar uit te lenen aan Real Murcia.

Vorig jaar kwam Curro Torres niet verder dan één invalbeurt waarop FC Valencia de speler liet weten dat het voor beide partijen beter zou zijn dat hij elders zijn tenten zou opslaan. Om het hem niet te moeilijk te maken en als dank voor zijn prestaties in de voorbije acht jaar, besloot de club hem een vrije transfer te gunnen en zijn contract te ontbinden. Daardoor kon hij transfervrij overstappen naar Gimnastic Tarragona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties