Geraerts: "Draaide me om en zag het stadion ontploffen"

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Geraerts: "Draaide me om en zag het stadion ontploffen"
Foto: © SC

Karel Geraerts zette met een late treffer Club Brugge op weg naar de drie punten tegen Lokeren. “Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld”, reageert de Limburger.

Adrie Koster zette Geraerts voor het eerst dit seizoen in de basis en de Limburger doet de netten trillen. “Ik zag de bal tegen de paal vliegen en dacht: ‘Godverdomme, die gaat toch niet tegen Copa zijn hand botsen.’ Hij hield vanavond echt alles tegen. Maar ik draaide me om en zag het stadion ontploffen. Dit is één van de mooiste momenten sinds mijn terugkeer naar Club Brugge.”

Geraerts liep meteen als een bliksemschicht naar zijn Nedelandse trainer. “Mijn eerste gedachten waren echter bij mijn vriendin, mijn zoontjes, mijn ouders en mijn broers. Zij zijn mij in mijn moeilijke periode altijd blijven steunen.”

“Maar het is ook dankzij Koster dat ik nog bij Club Brugge speel. Hij drong erop aan om te blijven. Onder een andere trainer bestond de kans dat ik de club zou verlaten. Een nieuwe wind, andere wetten en een andere manier van voetballen. Meer durf? Jacky Mathijssen durfde ook, maar dan op een andere manier.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties