Koster looft zijn invallers

Steurbaut Kersten
| 60 reacties
Koster looft zijn invallers
Foto: © SC

Adrie Koster roteerde tegen Lokeren en bracht met Karel Geraerts, Wesley Sonck en Michael Klukowski drie nieuwe namen aan de aftrap. Ook de wissels van de Nederlander vielen goed uit.

“De invallers hebben me vandaag niet teleurgesteld”, stelt Koster. “Ik heb altijd duidelijk gemaakt dat we de competitie niet kunnen volmaken met elf man en de spelers hebben dit fantastisch opgepakt.”

“Akpala werkt hard, maar hij is ongelukkig in zijn passing”, verduidelijk Koster zijn vervanging. “Chavez is balvaster en zijn eindpass is beter. Dat beslist of je een wedstrijd kan winnen of niet.”

Club zag twee doelpunten afgekeurd en kon pas in de slotfase Lokeren verschalken. “In de eerste helft kregen we wel wat kansjes, maar de afwerking was er niet. Van één doelpunt ben ik zeker dat het buitenspel was. Bij de andere treffer kon ik het niet zien vanuit mijn positie. Maar we zijn er in blijven geloven en hebben uiteindelijk dik verdiend gewonnen.”

Geloof

Blauw-zwart prijkt nu met zes op zes mee bovenaan in het klassement. “We hadden een moeilijke voorbereiding achter de rug, maar we wisten waar we mee bezig waren en zijn altijd in onze kwaliteiten blijven geloven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties