'Arnautovic is van Inter Milaan na acht duels'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
'Arnautovic is van Inter Milaan na acht duels'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ingewikkelde deal rond spits Marko Arnautovic (foto) tussen Inter Milaan en FC Twente heeft een klein geheim prijsgegeven. Als de Oostenrijker dit seizoen acht duels speelt voor de Italianen, is hij definitief van hen.

Volgend seizoen speelt Marko Arnautovic op uitleenbasis voor Inter Milaan. In de deal tussen FC Twente en Inter Milaan werd ook vastgelegd dat de Oostenrijker, momenteel langdurig uitgeschakeld met een blessure aan de voet, acht duels moet spelen om ook de aankoopovereenkomst te laten doorgaan. Dan wordt er tien miljoen euro overgemaakt aan de Nederlanders waar Arnautovic vorig seizoen helemaal doorbrak.

Gisteren werd er over de overeenkomst gedebatteerd in Studio Voetbal, het omkaderend voetbalprogramma van de Eredivisie op de NOS. "Het gaat eigenlijk om een aantal speelminuten dat ongeveer overeenkomt met zeven à acht wedstrijden", aldus Twente-voorzitter Joop Munsterman. Mocht Arnautovic niet aan dat aantal komen, gaat er een nieuw tweejarig contract in van de Oostenrijker bij Twente.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties