Dirar: "Hij had mijn been kunnen breken"

Steurbaut Kersten
| 81 reacties
Dirar: "Hij had mijn been kunnen breken"
Foto: © SC

Wouter Vrancken werd zaterdag al snel naar de kleedkamer gestuurd na een zware tackle op Nabil Dirar. De Marokkaan zelf riskeert wel een sanctie voor spuwen richting Yoni Buyens.

“Het was een terechte rode kaart”, komt Dirar in de kranten terug op het incident. “Als ik bij die fase niet even spring, kan ik mijn been breken. Ik ben een technische spelers en sommige tegenstanders raken gefrustreerd als de bal ongrijpbaar is voor hen.”

 

Dirar blijft er naar eigen zeggen rustig onder. “Ik zal nog zelden of nooit gefrustreerd raken. Ik ben intelligent genoeg. Zo negeerde ik ook de provocaties van KV Mechelen-coach Peter Maes. Hij wou me met enkele opmerkingen uit mijn tent lokken.”

 

Enkele minuten na de drieste tackle van Vrancken ging Dirar echter zelf zijn boekje te buiten en maakte hij een spuwende beweging richting Buyens. Het incident werd niet waargenomen door het aribtrale kwartet, maar de voetbalbond zal maandag de beelden bekijken.


Excuses

 

Wouter Vrancken kwam zich na de wedstrijd excuseren bij Dirar. “Het was een terechte rode kaart, al had ik gehoopt op een mildere sanctie. Ik wou de bal spelen, maar ik kwam te laat. Het was niet mijn bedoeling Dirar te blesseren.” De Marokkaan aanvaardde de excuses van de middenvelder. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties