Coppens: "Dit doet dubbel deugd"

Frank Gielen
| 6 reacties
Coppens: "Dit doet dubbel deugd"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

De jonge doelman Jo Coppens stond ook in Moeskroen in het doel van Cercle Brugge. Hij hield samen met zijn team de nul op het bord en nam de drie punten mee naar Brugge.

Jo Coppens was net als heel Cercle heel opgelucht met deze eerste zege. "Ja, ik ben opgelucht. We hebben karakter getoond en geknokt tot het einde. Dit doet dubbel deugd." De keren dat Moeskroen dreigde kwam Coppens goed tussen. "Daar sta ik voor", aldus de jonge doelman van Cercle. "Natuurlijk groeit mijn vertrouwen nu ik al vier wedstrijden op rij mocht starten van de trainer. Maar ik houd de voetjes op de grond."

In de tweede helft probeerde Cercle de wedstrijd onder controle te houden. "We hebben getracht de goede organisatie te behouden en te knokken voor onze voorsprong. Scoren blijft moeilijk, akkoord, maar ik denk dat Dominic (Foley) hem toch mooi binnenkopt."

Als trainer De Boeck Coppens laat starten in de stadsderby tegen Club staat de jonge Coppens voor zijn doop wat betreft "de derby" in Brugge. "We zullen zien wat de trainer beslist hé. Mooi voetbal moet niet altijd om drie punten te pakken, onze doelstelling blijft die linkerkolom en daar gaan we ons uiterste best voor doen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties