Portsmouth wil zijn aanvoerder niet laten gaan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Portsmouth wil zijn aanvoerder niet laten gaan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met FC Portsmouth. De Engelse eersteklasser miste zijn start in de competitie en bovendien willen de beste spelers de club verlaten, zo ook aanvoerder Sylvain Distin.

Sylvain Distin (31) werd in de voorbije zomer met nogal wat Engelse clubs in verband gebracht, maar het was vooral Aston Villa die concreet was. De Fransman ziet een overgang naar Villa Park zeker zitten en heeft zijn wens om te vertrekken uit Fratton Park al aangegeven aan de manager, Paul Hart, en het bestuur.

"Ik heb met Sylvain gesproken en hij heeft me verteld dat hij wil vertrekken. We willen daar echter niet aan meewerken. Hij is een geweldige speler en we willen hem graag behouden", aldus Hart in de Engelse pers. Distin begint dit seizoen aan zijn derde contractjaar bij Pompey en kan op het einde van dit seizoen transfervrij vertrekken. Dat zal wellicht ook het geval zijn aangezien hij zijn contract niet wil verlengen. De clubleiding van Portsmouth wil dat vermijden, maar de manager ziet hem liever blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties