"Champagne en gebak voor Georges Leekens"

"Champagne en gebak voor Georges Leekens"
Foto: © SC

KV Kortrijk boekte zaterdag zijn eerste overwinning van het seizoen. Georges Leekens verraste zijn ex-club en kan met een gerust gemoed toeleven naar de derby tegen Zulte Waregem.

“Het was een verdiende overwinning”, vindt doelman Glenn Verbauwhede. “De verdediging stond goed en we hebben weinig kansen weggegeven. Ook na de 1-0. Gent gooide gestalte in de strijd en haalde de lange bal boven, maar we hebben goed stand gehouden.”

“Dit is een bevestiging voor wat we vorige week getoond hebben op Club Brugge. En ook voor de trainer is het heel leuk. Hij wint zijn 600ste wedstrijd als trainer in eerste klasse tegen zijn ex-club. Er kan deze week wel een glaasje champagne en een gebakje af.”

De Beule: “Goede zaak”

 

“Het gelijkspel op Brugge was mooi, maar het werd tijd dat we ook eens een overwinning boekten. Drie punten of één, het is een groot verschil. Niemand had verwacht dat we dit tegen Gent zouden kunnen. Je ziet dat we vooruitgang geboekt hebben. In het klassement doen we nu een uitstekende zaak. We kunnen een paar dagen relaxen en dan volle bak er terug tegenaan voor de derby tegen Zulte Waregem.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties