Kompany is terug pijnvrij

Yves Dekoning
| 6 reacties
Kompany is terug pijnvrij

Manchester City is goed aan het seizoen begonnen. De club won drie keer op rij en moest nog geen enkele tegengoal slikken. Toch wordt uitgekeken naar de terugkeer van drie spelers.

Mark Hughes is enorm blij dat hij weldra terug een beroep kan doen op drie belangrijke spelers. Vincent Kompany lag in de lappenmand met een teenblessure. Hij heeft zijn rehabilitatie er op zitten en kan terug pijnvrij voetballen. De Belgische international staat te popelen om er in te vliegen maar moet nog wedstrijdfit geraken.

Ook Roque Santa Cruz is terug inzetbaar. De aanvaller is klaar voor zijn debuut, maar City wil geen risico's nemen na zijn knieblessure. Hughes verwacht veel van Santa Cruz en wil voorkomen dat hij te snel hervat. Michael Johnson zullen we nog niet meteen terug zien meespelen met de eerste ploeg. De Engelse jeugdinternational was een jaar buiten strijd en Hughes wil zeker spelen. Hij hoopt het trio over een maand terug op niveau te hebben. "Het zal zijn alsof we drie nieuwe spelers hebben gekocht."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties