Bölöni haalt uit naar Ariël Jacobs

De Nijs Michael
Bölöni haalt uit naar Ariël Jacobs
Foto: © SC

Anderlechtvoorzitter Roger Vanden Stock deed afgelopen week een oproep tot sereniteit en verzoening tussen aartsrivalen Anderlecht en Standard. De woorden van de preses zijn echter nog niet koud, of Standardcoach Laszlo Bölöni gooit weer olie op

Standard speelde zaterdagavond voor het eerst sinds de incidentrijke partij tussen Anderlecht en Standard een match met inzet. De Rouches zetten KV Mechelen vlot opzij met 3-0, maar toch was er van een hoera-gevoel absoluut geen sprake op Sclessin.

Standard zag zowel Steven Defour, Wilfried Dalmat als Igor De Camargo geblesseerd uitvallen. Hoewel deze drie spelers een blessure opliepen na een relatief onschuldig duel, kon trainer Laszlo Bölöni het op de persconferentie niet laten om de affaire met Anderlecht opnieuw op te rakelen. 

"Moet ik me nu ook ergeren aan de trainer van de tegenpartij, omdat mijn speler (Defour, red) een ernstige blessure heeft opgelopen?", klonk het bij Bölöni. Een niet mis te verstane boodschap richting Anderlechttrainer Ariël Jacobs. Van verzoening lijkt dus absoluut geen sprake langs Luikse zijde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties