KVV Zelzate wint op FC.Kleit

Hendrik De Vriesere
KVV Zelzate wint op FC.Kleit
Foto: © SC

De kanaaljongens van Zelzate snoepte de drie punten af van FC.Kleit , al was de eerste helft niet zou denderd langs beide teams.


Kleit-KVV 1-2

 

Over de eerste helft, valt heel weinig te vertellen,  was zwak langs beide kanten. KVV kwam op voorsprong nadat Hakim Boucheta(22’) een hoekschop laag en strak voor het doel deponeerde en een verdediger de bal in het doel devieerde.

Een kopbal van Kristof Janssens voorgeschoteld door Mathieu Ost ging over de doellat.

Kleit probeerde het enkele malen met afstandsschoten maar die gingen meestal ver over of ver naast het doel. Met  een 0-1 stand werd de rust bereikt  en konden we hopen een betere tweede helft te mogen aanschouwen.

Na de rust werd Kevin Druwé vervangen door Sam Soens. Een kopbal van Mathieu(52’) werd door een verdediger voor de doellijn weggewerkt. Een kwartuur gedurende de tweede helft kon KVV zijn stempel drukken op de wedstrijd waaruit kansen ontsproten maar ondertussen had Dominque Coene(65’) de gelijkmaker gescoord. Karim(70’) dribbelde zich voorbij twee verdedigers maar het gekraakt schot was geen bedreiging voor de keeper. Voorzet van Tom De Neve werd door Mathieu(71’) over het doel gekopt. Het was tenslotte door een persoonlijke actie van Karim(75’) dat de overwinning werd bezegeld.

Matige partij, het leek grotendeels zo paniekerig  te gaan met overhaasting, en veel onnodig balverlies tot gevolg.

Opsteling: Frederik De Vleesschauwer-Joachim hebberecht-Niko De Letter-Tom De Neve-Kevin Druwé(46’ Sam Soens)- Ennio Bogaert-Kristof Janssens-Joren Hebberecht-Christophe Ost-Mathieu Ost-Hakim Boucheta

 

Jonas Parmentier is individueel aan het trainen. Stephen Cox nog niet.

Geel tegen Kleit: Joren Hebbrecht en Christophe Ost.

 

Loting "Beker van Oost-Vlaanderen": 1/8 finale

    Rupelmonde - KVV  wordt gespeeld op 11 november om 14u30

     De winnaar komt uit tegen de winnaar vd wedstrijd : Kerksken B-Machelen in de 1/4 finale

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties